Photoolgraphix
Donderdag 24 augustus 2017
Vandaag maak ik bekend dat de nieuwe site klaar is. Ben benieuwd naar de reacties.
 
Woensdag 23 augustus 2017
Voor het eerst sinds begin 2016 weer eens enkele foto's op Facebook gezet. Dat was niet gemakkelijk. Maar uiteindelijk toch weer gevonden hoe een en andere moet.
 
Zondag 20 augustus 2017
Een fotoshoot gedaan met modellen Romy en Tarquin. Mooie resultaten in een mooie maar toch rauwe omgeving van een vervallen fort. Een impressie staat onder Portretfotografie. Romy en Tarquin bedankt voor jullie inzet.
 
19 augustus 2017
Vandaag de nieuwe site in de lucht gebracht. Nieuwe foto's, nieuwe teksten en een knipoog naar die dingen die ik op het gebied van fotografie kan aanbieden aan toekomstige klanten. Ik wil me richten op bedrijfsreportages, productfotografie, commerciële architectuur (interieur en exterieur), en evenementen. Waarom dan toch portretfoto's opgenomen op mijn site? Simpel, portretfotografie komt in terug in bijna alle vormen van fotografie, zelfs productfotografie als je met modellen werkt om producten te stylen. Daarnaast is het gewoon leuk om te doen.
 
Ook kan ik aangeven dat ik mijn driejarige opleiding tot fotograaf met succes heb afgesloten. Omdat het volgen van dit soort opleidingen erg leuk is heb ik besloten om een vervolgtraject aan te gaan in Heusden Zolder (B) bij het CVO "De Verdieping". Hier biedt men zo'n 12 modules/master classes  aan van elk een 1/2 jaar. De eerste 4 modules mag ik overslaan i.v.m. mijn reeds gedane opleiding. In elk geval weer een nieuwe uitdaging die me voorlopig van de straat houdt.
 
Ook heb ik het eerste jaar afgesloten van mijn 2 jarige opleiding Photoshop. Soms gemakkelijk, maar steeds vaker moeilijker....... Kijken wat het tweede jaar brengt.
 
Afgelopen zomerperiode weer een aantal theatervoorstellingen mogen doen in het Openluchttheater Valkenburg.