Photoolgraphix

Margareth Adama, (Madama) is opgegroeid in Nederland en is een multidisciplinair kunstenares en inspirator. Madama brengt de kunst terug tot haar essentie: de Kunst van het Zijn.

 

De Kleurentempel, is een kleuropstelling van 6 enorme doeken van de in totaal 12 tweezijdig beschilderde ongespannen doeken. Aan een kant een levendig monochroom, de andere zijde een ‘embleem’ op een ‘wit’ fond. De kleuren zijn heel intens. Met elke lichtinval wordt een ander aspect opgelicht, door de gelaagdheid en het patina. De doeken versterken elkaar en stralen energie uit. Het zijn Tempelpoorten, je kunt een doek kiezen en ervoor gaan zitten in stilte. Wat ervaar je, wat spreekt je aan, waar wil je een relatie mee aangaan? Het is een open ontmoeting met jezelf en de ander, een klank en kleur meditatie op de Bron, IK BEN, met eventueel spirituele begeleiding van Madama. Het genereert energie.

 
Meer informatie over Madama Art & Consultancy op  www.madama.nl
 
Klik op onderstaande foto's. Deze worden vervolgens op een aparte pagina geopend waar u vervolgens kunt scrollen (links/rechts) en kunt inzoomen. Het tabblad van mijn website blijft geopend zodat u altijd terug kunt naar de website om andere foto's te bekijken.